Jeg glæder mig for det første til det, hver mandag og torsdag. Det giver mig stor mental ro, og jeg kan tydeligt mærke forskel på min generelle trivsel. Jeg er lykkelig for at have fået denne mulighed. Pia, København
Mere ro i resten af dagen. Mere fokus. Mere opmærksomhed på vejrtrækning.

Lejla

Et dejligt pusterum med mulighed for lidt ekstra energi til rest af dagen. Et energipust/friske øjne på dagens opgaver.

Helle

Det giver mig ro og fokus, og føles som at jeg har taget en god lur. Det føles som om min ”indre” computer med kun et program åbnet. Det er blevet et værktøj som jeg har med mig hele tiden. Jeg bruger ”øvelserne” hvis livet presser sig på eller har svært ved at sove.

Mette

Jeg synes at det giver plads til at tømme hovedet og give slip. At meditere sammen med kolleger giver mig en form for fællesskabsfølelse. Det har bragt større taknemlighed at reflektere blandt kolleger og de arbejdsopgaver og den hverdag jeg ellers nemt kan tage for givet. Alt i alt meget positivt at bringe meditation ind på arbejdspladsen.

Christina, Your Content Goes Here

De tre måneder vi I Karmameju Skincare mediterede med Lise Lindvig, igangsatte en forandring i hverdagen og personligt for vores medarbejderne. Både på arbejdspladsen og privat.

For mange var meditation nyt, men Lises meditationsmetode er for alle, og medarbejderne følte en forandring allerede fra første gang. Vi mediterede to gange om ugen, inden frokost.

At lære at finde ro i en omskiftelig verden er essentielt og vi er taknemmelige for den dybere introduktion ind i meditations ro og frihed, som på blot 3 måneder blev en mere naturlig del af alles hverdag, som vi nu kan øve og mestre selv, både på arbejde og hjemme. Jeg vil varmt anbefale Lise Lindvig både personligt og for hendes meditationsarbejde, til alle som måtte ønske at skabe positiv forandring på arbejdepladsen.

Mette Skjærbæk, Kreativ direktør og Grundlægger, Karmameju Skincare

Lise Lindvig bruger sin stærke erhvervserfaring og forståelse for at være på en travl arbejdsplads i hendes arbejde med meditation; Hun ved, at det sværeste er at bevare fødderne på jorden og være nærværende og givende under stærkt pres og skaber med sin rolige stemme og guidelines netop energi og tilstedeværelse til deltagerne. Alle går derfra i bedre humør. Hun er dedikeret og empatisk og er selv et godt resultat af netop det fokus i meditationen. Mine bedste anbefalinger!

Annette Møller

Jeg har flere gange deltaget til meditation hos Lise, i de skønneste omgivelser på Stokkerup. Der er en kærlig asmofære af ro, balance, og indsigt i dagens meditationer, der giver den smukkeste helende stund. Det giver mig absolut mere energi i min hverdag, og jeg går altid derfra med en følelse af afslappethed og indre ro. Lise introducere meditationerne i forstålig tale, så alle kan være med, nybegynder som garvede.

Sussi Baand Jensen, Sussi Baand Jensen

“Tak for din støtte og dit hjælpsomme og optimistiske væsen. Der er `instant empathy´ og du skaber et sikkert rum med plads til tvivl, tillid og håb, som er sjældent og uvurderligt. Du er et forbillede🌟🌟🌟”

Jesper Dueholm Lindberg, Jesper Dueholm Lindberg

Mange tak for en dejlig meditationsaften. Jeg går hver gang derfra mere rolig og bedre “optimeret” – har det rigtig godt.

Johnny Christensen, Johnny Christensen

Lise Lindvig Consulting
Dyrehavevej 12, 3 th.,
DK-2930 Klampenborg
CVR: DK-37204781
M: +45 30 46 46 05

KONTAKT LISE LINDVIG