Om Lindvig

Giv dig selv et pusterum og bliv fyldt med ny energi og vitalitet.

KONTAKT LISE LINDVIG

Min filosofi:

Du skal se indad for at kunne se udad.
Når du arbejder med din indre tilstand, bliver du mere bevidst om hvem du er og hvordan du har det. Du arbejder med dit nærvær, med nuet, og det er den største gave du kan give, ikke bare dig selv, men også dine omgivelser. Det betyder, at jo mere bevidst du er om hvordan du har det, hvordan det føles at være dig, jo mere ro og balance skaber du indeni. På den måde møder du dig selv og andre med empati, venlighed og medfølelse. Du arbejder med en form for indadvendthed med den intention at det må komme andre til gode.

Min praktiske erfaring har jeg fra de mange hundrede mennesker som jeg har haft kontakt med gennem individuelle forløb og gruppeforløb.

Min primære målgruppe:

Du er velkommen hos mig hvis du har lyst til at arbejde med at udvikle dig i dit personlige eller i dit professionelle liv.

SE MINE YDELSER:

Hvem er Lise Lindvig?

Professionel rådgiver, coach, sparringspartner og facilitator.

Jeg arbejder med virksomheder, grupper og enkeltpersoner som ønsker at udvikle sig personligt og i forhold til at skabe et arbejdsliv i balance. Meditation er en central del af mit arbejde. På arbejdspladsen  er det en del af indsatsen for at styrke den mentale sundhed og det psykiske arbejdsmiljø.
Jeg afholder samtalesaloner med det formål at inspirere og vidensdele til gavn for flest mulige mennesker.
Naturen er et vigtig ramme for mig. I naturen findes der en naturlig balance som understøtter det arbejde som jeg udfører i samarbejde med mine kunder. Derfor benytter jeg gerne af walk and talk sessioner og mine gruppesessioner forgår med udsigt til strand og skov.
Jeg er mentor, coach, og spirituel rådgiver. Jeg har en holistisk tilgang til mit arbejde og inddrager forskellige metoder efter behov.

Min baggrund:

Min viden og erfaring er stor. Jeg har en kandidatgrad i økonomi som jeg efterfølgende har suppleret med forskellige efteruddannelser inden for det humanistiske område efterhånden som min interesse har udviklet sig. Jeg har fra jeg var helt ung haft en udviklet intuition og har gennem årene udviklet denne side af mig. Spiritualitet er for mig en helt naturlig del af mit liv. Det er en livsindstilling som i sin kerne handler om at jeg ønsker at leve mit liv til glæde og gavn for andre.

Jeg har hentet min uddannelsesmæssige viden gennem årene fra se her til højre:

  • Cand.polit. fra Københavns Universitet

  • Projektlederuddannelse

  • Lederuddannelse CBS

  • Professionel Coachuddannelse

  • Meditationskurser fra Vækstcentret

  • Meditationsretreat