Meditation på arbejdspladsen.

I denne tid, hvor mange føler sig stressede, står det psykiske arbejdsmiljø under pres. Her kan meditation hjælpe med at øge den mentale sundhed og det psykiske arbejdsmiljø og være en stor hjælp i en tid, hvor mange føler sig udfordrede.
Fordelene ved at meditere er mange. Effekten af kort tids daglig meditation er:

– øget mental kapacitet og evne til at koncentrere sig

– reduktion af stress i krop og sind og en bedre kontakt med nuet

– en mere fokuseret tilgang til arbejdet

– flere endorfiner der skaber velvære og lykke

– større overskud til at håndtere dagens opgaver

Et typisk for forløb vil være 2 x en halv times meditation om ugen fx. i forlængelse af frokostpausen. I øjeblikket forgår meditationerne online.

Kontakt mig på 30464605 eller på kontakt@liselindvigconsulting.dk så kan vi sammensætte et program der passer lige netop til din virksomhed.

Formålet er at få et pusterum i hverdagen og blive fyldt med ny energi og velvære.

Er I en mindre gruppe som ønsker et privat meditations arrangement er det også en mulighed. Enten på Østerbro eller på din lokation.
Kroppen afspændes og sindet vil finde ro.
Et boost af velvære og glæde.
En følelse af sundhed og balance.

Kontakt mig her eller på 30464605 for yderligere info og tilmelding.

De tre måneder vi I Karmameju Skincare mediterede med Lise Lindvig, igangsatte en forandring i hverdagen og personligt for vores medarbejderne. Både på arbejdspladsen og privat.

For mange var meditation nyt, men Lises meditationsmetode er for alle, og medarbejderne følte en forandring allerede fra første gang. Vi mediterede to gange om ugen, inden frokost.

At lære at finde ro i en omskiftelig verden er essentielt og vi er taknemmelige for den dybere introduktion ind i meditations ro og frihed, som på blot 3 måneder blev en mere naturlig del af alles hverdag, som vi nu kan øve og mestre selv, både på arbejde og hjemme. Jeg vil varmt anbefale Lise Lindvig både personligt og for hendes meditationsarbejde, til alle som måtte ønske at skabe positiv forandring på arbejdepladsen.

Mette Skjærbæk, Kreativ direktør og Grundlægger, Karmameju Skincare

Lise Lindvig bruger sin stærke erhvervserfaring og forståelse for at være på en travl arbejdsplads i hendes arbejde med meditation; Hun ved, at det sværeste er at bevare fødderne på jorden og være nærværende og givende under stærkt pres og skaber med sin rolige stemme og guidelines netop energi og tilstedeværelse til deltagerne. Alle går derfra i bedre humør. Hun er dedikeret og empatisk og er selv et godt resultat af netop det fokus i meditationen. Mine bedste anbefalinger!

Annette Møller