Online mindfulness meditationsforløb for begyndere over 5 mandage første gang den 2. oktober  kl. 19:00 – 20:30.

Mangler du energi og overskud i hverdagen? Sover du dårligt? Føler du stresset og har svært ved at finde ro og mening i tilværelsen.

Mindfulness meditationsforløb for begyndere online over 5 mandage. Vil du gerne have mere ro i dit liv – mere energi og en følelse af meningsfuldhed så er dette forløb noget for dig. Over 5 mandage vil du lære meditationsteknikker og åndedrætsøvelser der vil hjælpe dig i din hverdag til mere ro , bedre søvn og mere energi. Det koster 495 kr. at deltage alle 5 gange. Din plads er sikret når jeg modtager din indbetaling på 856741. Afbud senest 48 timer før begivenheden. Ved senere afbud refunderes beløbet ikke. Se endelig til hvis du har spørgsmål. Du kan sende mig en sms på 30464605, skrive en mail på kontakt@liselindvigconsulting.dk. Jeg håber at vi ses:)

5 mandage 

Dato og tidspunkt:

Første gang mandag den 2. oktober kl. 19:00 – 20:30.

Online

Pris 495 kr. Betales ved tilmelding på 856741.

Hvem deltager på kurset:
Alle der har lyst til at lære konkrete og enkle teknikker til at udvikle balance energi og overskud i livet.

Du lærer at anvende forskellige mindfulness-teknikker, afspændingsøvelser og øvelser der enkelt og hurtigt kan give dig energi og bringe dig tilbage i ro og balance. De kræver ingen forkundskaber at deltage.

På kurset arbejder du med:
– At udvikle balance og overskud i hverdagen
– At håndtere hverdagens udfordringer
– At reducere oplevelsen af stress og angst
– At skabe personlig energi og overskud
– Vi arbejder med kropsscanninger, lette yogaøvelser og meditationer.

Dit udbytte:
– Mere energi, balance og overskud i hverdagen
– Bedre søvn
– En styrket evne til at håndtere stress og angst
– En forbedret evne til at holde fokus
– Viden om hvordan du kan påvirke dit humør og din mentale tilstand.

Om mig
Jeg har mange års erfaring i meditationspraksis og har modtaget undervisning og inspiration fra en lang række mentorer og lærer blandt andet Jes Bertelsen, Bob Moore, Jon Kabat-Zinn, Teresa af Avila og Frans af Assisi for blot af nævne nogle. Jeg har deltaget i flere retreat og har selv en daglig meditationspraksis. Jeg modtager løbende undervisning og korrektioner til egen praksis. Mit udspring for alt hvad jeg laver, er hjertet og hjerteenergien. Jeg tror på at vi alle er forbudne og at alt er energi. Jeg er professionel og har en høj etik i mit arbejde med stor respekt og kærlighed til den enkelte. Det er vigtigt for mig at du føler dig tryg.

Lise Lindvig Consulting
Dyrehavevej 12, 3 th.,
DK-2930 Klampenborg
CVR: DK-37204781
M: +45 30 46 46 05

KONTAKT LISE LINDVIG

De tre måneder vi I Karmameju Skincare mediterede med Lise Lindvig, igangsatte en forandring i hverdagen og personligt for vores medarbejderne. Både på arbejdspladsen og privat.

For mange var meditation nyt, men Lises meditationsmetode er for alle, og medarbejderne følte en forandring allerede fra første gang. Vi mediterede to gange om ugen, inden frokost.

At lære at finde ro i en omskiftelig verden er essentielt og vi er taknemmelige for den dybere introduktion ind i meditations ro og frihed, som på blot 3 måneder blev en mere naturlig del af alles hverdag, som vi nu kan øve og mestre selv, både på arbejde og hjemme. Jeg vil varmt anbefale Lise Lindvig både personligt og for hendes meditationsarbejde, til alle som måtte ønske at skabe positiv forandring på arbejdepladsen.

Mette Skjærbæk, Kreativ direktør og Grundlægger, Karmameju Skincare

Lise Lindvig bruger sin stærke erhvervserfaring og forståelse for at være på en travl arbejdsplads i hendes arbejde med meditation; Hun ved, at det sværeste er at bevare fødderne på jorden og være nærværende og givende under stærkt pres og skaber med sin rolige stemme og guidelines netop energi og tilstedeværelse til deltagerne. Alle går derfra i bedre humør. Hun er dedikeret og empatisk og er selv et godt resultat af netop det fokus i meditationen. Mine bedste anbefalinger!

Annette Møller

Meditation på arbejdspladsen.

I denne tid, hvor mange føler sig stressede, står det psykiske arbejdsmiljø under pres. Her kan meditation hjælpe med at øge den mentale sundhed og det psykiske arbejdsmiljø og være en stor hjælp i en tid, hvor mange føler sig udfordrede.
Fordelene ved at meditere er mange. Effekten af kort tids daglig meditation er:

– øget mental kapacitet og evne til at koncentrere sig

– reduktion af stress i krop og sind og en bedre kontakt med nuet

– en mere fokuseret tilgang til arbejdet

– flere endorfiner der skaber velvære og lykke

– større overskud til at håndtere dagens opgaver

Et typisk for forløb vil være 2 x en halv times meditation om ugen fx. i forlængelse af frokostpausen. I øjeblikket forgår meditationerne online.

Kontakt mig på 30464605 eller på kontakt@liselindvigconsulting.dk så kan vi sammensætte et program der passer lige netop til din virksomhed.

Formålet er at få et pusterum i hverdagen og blive fyldt med ny energi og velvære.

Er I en mindre gruppe som ønsker et privat meditations arrangement er det også en mulighed. Enten på Østerbro eller på din lokation.
Kroppen afspændes og sindet vil finde ro.
Et boost af velvære og glæde.
En følelse af sundhed og balance.

Kontakt mig her eller på 30464605 for yderligere info og tilmelding.

Mindfulness meditations aften med kropsscanning og syngeskålshealing.

Tirsdag den 25. oktober kl. 19:30.

Meditationsaften med lette kropsøvelser og syngeskåls healing.
Kom og nyd en aften i selvforkælelsens navn. Vi skal meditere, lave kropsafspænding og skabe fornyet energi i hele din krop. Alle meditationer er guidede. Det kræver ingen forkundskaber at deltage. Aftenen afsluttes med en virkningsfuld syngeskåls healing. Der vil være vand, the og lidt frugt før og efter aftenens program.
Det foregår hos Salig i Masnedøgade 20. 2.sal, 2100 København Ø kl. 18:30 – 21:00. Det koster 250 kr. at deltage som indbetales på 856741. Din plads er sikret når du har indbetalt beløbet. Ved afbud senere end 48 timer før kursus start refunderes beløbet ikke. Du er velkommen til at kontakte mig på 30464605 hvis du har spørgsmål.

Det foregår i smukke omgivelser Masnedøgade 20. 2. sal.

Du melder dig til her:
Ved at sende mig dit navn på kontakt@liselindvigconsulting.dk eller på 30464605.

Lise Lindvig Consulting
DK-2930 Klampenborg
CVR: DK-37204781
M: +45 30 46 46 05

Pauserne er vigtige

Pauserne er vigtige – både de lange som fx sommerferien og de kortere som en enkelt fridag, ligesom pauserne i løbet af en dag kan give dig et mentalt mellemrum hvor du for en stund slipper fokus på det du er i gang med og kommer i kontakt med dig selv. Du vender friskere og mere fokuseret tilbage. Jeg har lavet en lille åndedrætsmeditation til dig – jeg kalder den pauseknappen. Den tager 5 minutter.

God fornøjelse.